Ce sa nu faci intr-un cvPe lângă greşelile ortografice şi cele gramaticale, una dintre cele mai întâlnite erori pe care o fac cei care îşi doresc un job este trimiterea unui CV care nu se potriveşte cu poziţia pentru care aplică. Iată cele mai întâlnite greşeli:
1. Greşeli ortografice şi/sau gramaticale
Verifică de mai multe ori ceea ce ai trecut în CV pentru a depista şi corecta eventualele erori ortografice şi gramaticale. În plus, poţi apela la ajutorul unui prieten sau al unui membru al familiei pentru a fi sigur că ai eliminat toate cuvintele scrise greşit şi eventualele dezacorduri. Şi cum este greu să observi propriile erori, un ajutor din afară este binevenit. De asemenea, cititul cu voce tare poate fi de un real folos.
2. Să trimiţi un CV care nu se potriveşte cu cerinţele job-ului
Ideal ar fi ca abilităţile şi experienţa profesională să se potrivească cu cerinţele job-ului pe care îl vizezi. Tocmai de aceea nu scoate în evidenţă decât calificările necesare poziţiei respective.
3. Un CV care nu este „la zi" te poate face să pierzi o mulţime de oportunităţi
CV-ul ar trebui să fie adaptat pentru fiecare job în parte. Asigură-te că secţiunea abilităţi este „la zi" la fel ca şi experienţa profesională.
4. Prea multe informaţii
Nu trebuie să le spui cititorilor CV-ului totul despre fiecare poziţie pe care ai ocupat-o. Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important. CV-ul nu ar trebui să aibă mai mult de două pagini. Nu ar trebui să incluzi în el tot ce ai făcut la birou.
5. Obiectivul din CV nu se potriveşte cu locul de muncă pentru care ai aplicat
Evita folosirea unui obiectiv profesional care nu se potriveşte cu cel al job-ului pentru care ai trimis CV-ul.Oferta saptamanii

Companie acreditata pentru plasare forta de munca cauta bone si menajere cu varste cuprinse intre 18-50 ani pentru Anglia.. Limba engleza nivel mediu spre avansat vorbit si scris. Salariu cuprins intre 600-1000 lire.

Relatii la: 0723 54 54 37 / office@jobul-tau.ro

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0