Pasi pentru ingrijire batraniBatranetea, ca etapa distincta de viata, afectata de o serie de modificari de natura biologica si psihica este o perioada de mare fragilitate.

In domeniul serviciul de ingrijire la domiciliu agentia va pune la dispozitie personal selectat personalizat pentru ficare caz in parte si in functie de situatie, va putem pune la dispozitie personal cu experienta in acest domeniu care va realiza serviciul de ingrijire la domiciliul pacientului sau la spital

Alaturi de ei pot fi oameni de toate varstele si categoriile sociale –unii care se pregatesc pentru a muncii in domeniu si altii pentru care asistenta si ingrijirea varstnicilor a devenit un mod de viata.

Daca ai optat pentru a lasa ingrijirea persoanei varstnice in seama unei asistente, iata cateva sfaturi bune de urmat :


  • gaseste o asistenta de varsta apropiata persoanei varstnice. Trebuie sa aiba rabdare, sa poata gasi usor subiecte comune de conversatie, sa inteleaga starile prin care trece persoana varstnica.


  • prezinta-i asistentei, in detaliu, modul in care trebuie sa ingrijeasca persoana varstnica, tinand cont de varsta, personalitatea si starea sa de sanatate. Asigura-te ca asistenta a inteles si ca respecta intocmai sarcinile trasate.

  • pentru situatiile de urgenta, lasa-i la indemana numerele de telefon ale membrilor familiei tale si ale medicului.

  • asigura-te ca asistenta a inteles modul in care trebuie sa administreze medicatia persoanei varstnice, cum sa pregateasca si sa respecte alimenatia acesteia, care este programul de plimbare si de odihna, etc.

  • lasa-i asistentei la indemana un album foto, discurile cu muzica sau filme, cartile preferate de persoana varstnica. Cu siguranta ii va umple timpul intr-un mod placut, iar sarcinile asistentei vor fi cu mult usurate.Oferta saptamanii

Companie acreditata pentru plasare forta de munca cauta bone si menajere cu varste cuprinse intre 18-50 ani pentru Anglia.. Limba engleza nivel mediu spre avansat vorbit si scris. Salariu cuprins intre 600-1000 lire.

Relatii la: 0723 54 54 37 / office@jobul-tau.ro

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0