Solutii pentru un loc de muncaIti cauti un loc de munca? Vrei sa evoluezi spre un loc de munca mai bun? Va oferim solutii in gasirea unui loc de munca. Depune-ti CV-ul aici si inregistreaza-te in competitia pentru cele mai bune locuri de munca scoase la concurs de companiile din Romania si strainatate. Odata inscris, consilierii nostri iti vor cauta un job care sa te reprezinte in functie de cerintele si criteriile tale.

Pentru a beneficia de ofertele noastre, te rugam sa respecti procedura de inscriere: trimite CV-ul pe site-ul nostru si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un consilier al agentiei noastre. Doar in urma analizei candidaturii tale, putem sa iti prezentam ofertele pentru care te avem in vedere.

Ce trebuie sa fac pentru a obtine un loc de munca?
Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa iti creezi un CV cat mai complet si detaliat pe care sa-l depui pe site-ul www.jobul-tau.ro sau pe mail. In momentul in care vom avea o oferta de munca potrivita experientei si calificarii tale, vei fi contactat de catre unul din consilierii nostri.
Cat dureaza pana voi fi contactat pentru o oferta de munca?
In momentul in care avem joburi potrivite CV-ului, experientei si calificarii tale, consilierii nostri te vor contacta pentru a sustine un interviu.
Care sunt avantajele ce imi pot creste sansele de a fi contactat pentru un loc de munca?
1. - dinamism, determinare, atitudine pozitiva, constiinta profesionala, disciplina, fara vicii;
2. - experienta profesionala;
3. - un CV detaliat, care sa puna in evidenta experienta ta profesionala;
4. - cunoasterea unei limbi straine
5. - pot fi un plus orice alte calificari, cursuri de perfectionare, diplome sau detinerea permisului de conducere.Oferta saptamanii

Companie acreditata pentru plasare forta de munca cauta bone si menajere cu varste cuprinse intre 18-50 ani pentru Anglia.. Limba engleza nivel mediu spre avansat vorbit si scris. Salariu cuprins intre 600-1000 lire.

Relatii la: 0723 54 54 37 / office@jobul-tau.ro

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0