Solutii pentru angajatoriServiciul de recrutare vine in ajutorul companiilor dinamice, expansive care au inteles ca succesul pe piata muncii se bazeaza pe profesionalism si seriozitate. Daca aveti nevoie urgent de ocuparea unui post care tocmai a ramas vacant din cauze variate (demisie, concediu) apelati cu incredere la noi. Va punem la dispozitie o baza de date variata si calitativa care va poate solutiona imediat necesarul de angajati de care aveti nevoie, reducandu-se astfel riscul de a alege o persoana nepotrivita pentru postul vacant.
Consultanta in domeniul resurselor umane
Serviciul va este pus la dispozitie de catre cei mai buni specialisti in servicii si de consultanta gratuita in situatii precum: legislatia muncii, conceperea si implementarea procedurilor de munca, crearea de organigrame interne, identificarea solutiilor pentru toate situatiile critice din cadrul companiei dvs.
Recrutarea si selectia celor mai buni candidati
Fiecare etapa a procesului de dezvoltare a afacerii dumneavoastra reprezinta un pas catre succes. Dorim sa va sustinem in parcurgerea acestui drum, punandu-va la dispozitie o serie de servicii in domeniul resurselor umane. Consultantii nostri va ofera garantia recrutarii si selectarii celor mai motivati profesionisti din diverse domenii de activitate care sa aduca o valoare in plus companiei dumneavoastra. Singurul efort din partea dumneavoastra este acela de a transmite catre specialistii nostri in resurse umane informatii care sa ne ajute in procesul de recrutare a candidatului ideal.

Munca temporara
Exista situatii in care nevoia urgenta de personal pe o perioada determinata de timp apare in cadrul oricarei companii, indiferent de obiectul de activitate. Va punem la dispozitie angajatii societatii noastre oferindu-va totodata garantia profesionalismului si seriozitatii ce ne caracterizeaza. Serviciul de leasing de personal se concretizeaza prin incheierea unui contract cu partenerul nostru in munca temporara.
Promovare gratuita a anuntului de angajare
Colaborarea cu agentia noastra va ofera posibilitatea de a beneficia gratuit de serviciul de postare online a anunturilor de angajare pentru compania dumneavoastra. Cautarea si selectia CV-urilor reprezinta o reducere importanta a timpului dumneavoastra pentru obtinerea unui rezultat pozitiv. Pentru aceasta am creat in cadrul site-ului www.jobul-tau.ro, o sectiune dedicata partenerilor nostri.Oferta saptamanii

Companie acreditata pentru plasare forta de munca cauta bone si menajere cu varste cuprinse intre 18-50 ani pentru Anglia.. Limba engleza nivel mediu spre avansat vorbit si scris. Salariu cuprins intre 600-1000 lire.

Relatii la: 0723 54 54 37 / office@jobul-tau.ro

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0