5 intrebari potrivite pe care sa le pui la un interviu de angajareIn cadrul unui interviu, dupa ce angajatorul epuizeaza toate intrebarile pentru tine, el iti va cere, cu siguranta, sa ii adresezi si tu o serie de intrebari. Pentru majoritatea, aceste intrebari sunt o corvoada sau mai mult, o inutilitate.

Insa ceea ce este gresit la fiecare posibil angajat este perspectiva. Candidatului nu ii pasa neaparat de raspunsurile angajatorului, ci el vrea ca prin acele intrebari “inteligente” sa creeze o imagine buna.
In schimb,cei mai buni dintre candidati prezinta un interes real pentru jobul respectiv si de aceea vor adresa o serie de intrebari utile angajatorului. Noi va sugeram cateva intrebari atat utile cat si potrivite pentru un interviu de angajare.

Cele mai bune intrebari pe care le poate pune un candidat la interviul de angajare:

1.Ce va asteptati sa realizez in urmatoarele 60,90 de zile?
Nimeni nu vrea sa isi piarda timpul cunoscand modul de operare a companiei si nivelul de performanta. Angajatul ideal doreste sa stie de la inceput unde se situeaza.

2.Care sunt micile lucruri care pot ajuta compania sa se dezvolte?
Fiecare angajat reprezinta o investitie pentru companie. Ea se asteapta sa generezi un profit. Pentru orice post exista cerinte diferite, asteptari diferite iar HR-ul ar trebui sa gaseasca persoana potrivita pentru functie.

Candidatii cei mai buni se asteapta sa cunoasca dinainte ceea ce face diferenta in companie.

3.Cum credeti ca va veti descurca in situatia...?
Fiecare afacere se va confrunta mai dvreme sau mai tarziu cu diverse piedici: probleme tehnice, noi competitori, economia mereu fluctuanta etc.

Candidatul vrea sa stie daca se poate baza pe abilitatile angajatorilor daca compania are sanse sa se dezvolte intr-o piata in continuua miscare.
4.Pentru o performanta de top care ar trebui sa fie abilitatile angajatului?
Fiecare organizatie este diferita, fiecare are diverse asteptari, fie ca angajatii ei sa aduca cat mai multi clienti, fie sa creeze o relatie de lunga durata cu actualii clienti.De aceea candidatul ideal va dori sa stie din timp daca dispune de aceste calitati pentru a obtine cele mai bune rezultate.

5.Ce fac angajatii in timpul liber?
In primul rand unui angajat fericit ii place ce face si va fi intotdeauna fericit sa se intoarca la locul de munca. Modul in care viitori lui colegi isi petrec timpul poate fi un indicator important pentru crearea unei echipe de succes.Oferta saptamanii

Companie acreditata pentru plasare forta de munca cauta bone si menajere cu varste cuprinse intre 18-50 ani pentru Anglia.. Limba engleza nivel mediu spre avansat vorbit si scris. Salariu cuprins intre 600-1000 lire.

Relatii la: 0723 54 54 37 / office@jobul-tau.ro

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0